Procesul lui Vişinescu a fost anulat, după ce Lucian Mîndruţă s-a antepronunţat pe Facebook

La doar câteva ore după ce Parchetul General a anunţat că a preluat cazul torţionarului Vişinescu, dosarul în care acesta urma să fie acuzat de omor deosebit de grav a fost abandonat. Vina o poartă Lucian Mîndruţă, cel care, din motive inexplicabile, s-a antepronunţat pe marginea vinovăţiei torţionarului pe pagina personală de Facebook.

Fără ca măcar o probă să fie prezentată în faţa unui judecător, Lucian Mîndruţă a comentat cazul Vişinescu pe Facebook, spunând „Pentru că aceşti oameni au ucis, gonit, umilit elitele României de altă dată.” Mai mult, el l-a încadrat pe Vişinescu între „călăii care ne-au schingiuit bunicii”, în aceeaşi postare inexplicabilă de pe Facebook.

„Viciu de procedură evident”, a comentat, vizibil dezamăgit, un procuror. „Cum absolut toţi judecătorii din România urmăresc ce scrie domnul Mîndruţă pe Facebook, e clar că niciunul nu mai poate fi obiectiv în cazul torţionarului Vişinescu. E păcat că s-a ajuns aici, dar acum nu mai avem nici o şansă să-l condamnăm pe torţionar. Să-ţi fie ruşine, Lucian Mîndruţă!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 august 2013 13:08

Alte articole

Vezi mai mult