Procesul a început greu, cu multe tatonări. Unul din momentele extrem de tensionate a fost când Vişinescu a fost oprit de gardieni la intrarea în sală, pentru că avea la el o rangă. Remarcabil a fost şi momentul în care avocatul lui Vişinescu a încercat să arunce prosopul, dar fostul torţionar l-a prins şi i-a băgat pumnul în gură la propriu.judecator_batut_visinescu.jpg

Deşi mulţi credeau că Vişinescu se va înmuia în faţa instanţei, vechiul greu al închisorilor comuniste a produs surpriza! L-a pus jos pe judecător, în timp ce urla: “De ce nu vrei, mă, să te înscrii în Colectiv? Dumnezeii tăi de chiabur!”.

În repriza a treia o directă bine plasată l-a lăsat mut pe judecătorul care instrumentează cazul, iar procesul a fost din nou oprit: “L-am numărat până la 8, s-a ridicat, dar era evident că nu mai poate continua procesul”, spune grefierul central, care promite că la următoarea înfăţişare judecătorul va încerca să-şi ia revanşa.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 24.09.2014 21:02 Politic

National Cinematografic