Vestea arestării lui Sorin Oprescu a șocat nu numai România, ci întreaga Europă. Primii care au reacționat au fost căutătorii de comori din Polonia. Atrași de mirajul unui tezaur fabulos, aceștia au lăsat baltă trenul nazist pentru a veni în Pipera. "Trenul cu aur este un mizilic. La cât s-a furat în București, ne așteptăm la ceva care depășește tezaurul lui Tutankhamon", a explicat Lucasz.

oprescu_festival_borduri.jpg

Bănuiala lor este confirmată de procurorii care au anchetat cazul. "Se pare că lângă București se află un oraș nou, construit de la 0. Toate casele au piscină și elicopter. Locația este secretă, dar s-a făcut o magistrală de metrou până la oraș, tot secretă. Stația poate fi accesată din bufetul Primăriei", a explicat Decebal Popescu, procuror DNA.

"Orașul secret există și a fost ridicat în timp record. La un moment dat lipseau câteva zeci de milioane dar s-au semnat două contracte pentru borduri și panseluțe, așa că a rămas și de un aeroport mic. Noi suntem mirați că îl acuză pe Sorin, pentru că procentul de 10% este dumping curat. În alte orașe nu se coboară sub 20%", a menționat o sursă din Primărie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Sunday, 06.09.2015 16:55 Politic

National Cinematografic