Procurorii au descoperit un nou tun dat de Videanu! Şi-a trecut Casa Poporului pe numele lui

Ancheta privind matrapazlâcurile făcute de fostul primar al Bucureştiului şi ministru al Economiei, Adriean Videanu, continuă să scoată la iveală aspecte nebănuite. Astfel, printre actele aduse la dosar a s-a numărat şi unul prin care Videanu şi-a intabulat, în nume propriu, Casa Poporului.

„Este vorba de întreaga clădire de 330.000 de metri pătraţi, plus o serie de anexe cum ar fi parcări, un teren de fotbal din apropiere şi parcul din faţă. Hotelul Marriott şi Catedrala au fost trecute ca dependinţe. Am aflat şi că a depus plângere împotriva lui Roger Waters că i-a dărâmat gardul fără autorizaţie”, a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Până se va lămuri situaţia cu privire la actualul proprietar al Casei Poporului, Adriean Videanu a început deja să-şi mute mobila acolo, fiind văzut ieri în timp ce căra tronul domnitorului Constantin Brâncoveanu, despre care a pretins că-i aparţine.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 noiembrie 2013 15:11

Alte articole

Vezi mai mult