Procurorii DNA mai și greșesc! L-au audiat pe Oprescu, dar în calitate de martor, nu de inculpat

Chiar dacă în ultimele luni au anchetat cu succes oameni politici importanți, procurorii DNA sunt totuși oameni supuși greșelii. O dovedește fapta lor de azi, când l-au avut la sediu pe Sorin Oprescu însă, din motive inexplicabile, l-au interogat în calitate de martor, nu de inculpat, așa cum toată lumea spera.

E de apreciat însă faptul că procurorii DNA și-au asumat greșeala și promit că se vor revanșa față de bucureșteni. ”Știm că Sorin Oprescu și-a bătut joc de banii publici pe care i-a avut pe mână. Cu siguranța, următoarea vizită pe care o va face la DNA va fi în calitate de inculpat. Și, cu puțin noroc, poate va veni cu duba mascaților”, spune un procuror DNA.

Primarul general, în schimb, rămâne relaxat. ”Durerea mea în cur nu se manifestă doar față de problemele bucureștenilor, ci și față de demersurile DNA. N-aș mai fi Sorin Oprescu dacă nu mi s-ar rupe de absolut orice. Chiar, poate ar trebui să intru în Cartea Recordurilor cu cea mai mare durere în cur”, a spus, extrem de serios, Sorin Oprescu.

Scris de Calin
18 iulie 2014 17:07
Citește mai mult despre: DNA Oprescu

Alte articole

Vezi mai mult