Procurorii o contrazic pe Udrea: “Nici măcar nu purta sutien și chiloți”

Șoc pentru Elena Udrea! Acuzațiile acesteia cum că ar fi fost deposedată de lenjeria intimă cât a stat în arest au fost demontate, după ce o serie de dovezi compromițătoare au ieșit la iveală. Astfel, procurorii susțin că pot dovedi fără putere de tăgadă că fostul ministru al Turismului nu purta nici un fel de lenjerie intimă, în momentul în care a fost dezbrăcată.

„Doamna Udrea vrea să abată atenția de la problemele reale în care se află, și s-a apucat să mintă că i-am furat noi sutienul, de parcă n-avem lucruri mai importante de făcut. Când am dezbrăcat-o, nu purta nimic pe dedesubt, chiar am întrebat-o de ce nu poartă sutien și chiloți, dar a părut că nu știe ce sunt acestea”, susține Decebal Popescu, procuror.

Oamenii legii s-au arătat îngăduitori față de Elena Udrea, dar aceasta a continuat să facă mofturi. „Noi i-am oferit din partea casei o pereche de chiloți și sutien în dungi, dar ne-a înjurat, spunând că ea nu poartă asemenea ieftinături și că dungile nu sunt în trend anul acesta”, spune Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
24 februarie 2015 17:45
Citește mai mult despre: DNA procuror udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult