Valoarea iese mereu în evidenţă! Procurorul din Slobozia care le-a dat amenzi penale poliţiştilor care l-au prins fără ITP în trafic a fost sunat de ministrul Tudorel Toader, care i-a propus să-l numească procuror general al României: “V-am ievaluat şi am constatat că sunteţi potrivit pentru funcţie”, ar fi spus Tudorel.procuror_slobozia.jpg

“De astfel de procurori avem nevoie! Curajoşi, nu fricoşi! Procurori cu iniţiativă! Nu trebuie să se teamă de poliţie, ci să o trateze maxim ca pe un egal, sau ca pe un inferior. De când are dreptul Poliţia să ne oprească? E absurd. Ce urmează? Să fim arestaţi sau condamnaţi? Eu vreau ca orice infractor să aibă posibilitatea să amendeze poliţişti, nu doar procurorii”, a mai spus ministrul Justiţiei.

Ministrul Tudorel spune că poliţiştii care l-au oprit pe procuror ar trebui demişi retroactiv şi ar trebui să returneze şi salariile primite: "Ei trebuie să ştie că în România condusă de PSD orice om de nimic are şanse uriaşe să ajungă în funcţii mari. Uitaţi-vă la mine, de iexemplu", ar mai fi declarat Tudorel.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Ionut | Monday, 19.11.2018 14:44 Politic

National Cinematografic