Procurorul din Slobozia care a amendat poliţişti, numit de Tudorel în locul lui Lazăr

Valoarea iese mereu în evidenţă! Procurorul din Slobozia care le-a dat amenzi penale poliţiştilor care l-au prins fără ITP în trafic a fost sunat de ministrul Tudorel Toader, care i-a propus să-l numească procuror general al României: “V-am ievaluat şi am constatat că sunteţi potrivit pentru funcţie”, ar fi spus Tudorel.

“De astfel de procurori avem nevoie! Curajoşi, nu fricoşi! Procurori cu iniţiativă! Nu trebuie să se teamă de poliţie, ci să o trateze maxim ca pe un egal, sau ca pe un inferior. De când are dreptul Poliţia să ne oprească? E absurd. Ce urmează? Să fim arestaţi sau condamnaţi? Eu vreau ca orice infractor să aibă posibilitatea să amendeze poliţişti, nu doar procurorii”, a mai spus ministrul Justiţiei.

Ministrul Tudorel spune că poliţiştii care l-au oprit pe procuror ar trebui demişi retroactiv şi ar trebui să returneze şi salariile primite: „Ei trebuie să ştie că în România condusă de PSD orice om de nimic are şanse uriaşe să ajungă în funcţii mari. Uitaţi-vă la mine, de iexemplu”, ar mai fi declarat Tudorel.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 noiembrie 2018 15:44
Citește mai mult despre: amenda politist procuror Slobozia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult