Gândul că va face milioane de dolari dintr-un serial despre viața ei realizat de Netflix i-a schimbat dramatic planurile Elenei Udrea. Ea a decis să nu mai aștepte în Costa Rica decizia care se apropie în dosarul ei și și-a luat bilete de avion spre România, unde va ajunge mâine dimineață. Ce i-a scăpat însă Elenei Udrea e că ”angajatul Netflix” care i-a făcut oferta de milioane de euro este, de fapt, un procuror DNA. 

udraerys.jpg Acesta spune că i-a fost surprinzător de simplu s-o convingă pe Udrea să revină în țară, unde e foarte posibil să primească o pedeapsă cu executare în scurt timp. ”Atât am apucat să-i spun, că sunt de la Netflix și că vrem să facem un film despre viața ei, că imediat m-a întrebat «Și cât îmi dați?». I-am spus că «milioane de euro», după care a devenit extrem de deschisă, a spus «Da!» la absolut tot ce i-am cerut.”

Procurorul DNA i-a cerut Elenei Udrea nu doar să revină în țară ca să semneze ”contractul”, ci și să-i povestească câteva lucruri mai intime, demne de un serial Netflix. ”Prima dată a încercat să mă păcălească, să-mi spună că a avut o relație cu Băsescu, dar i-am spus că asta știe deja toată lumea, așa că să-mi spună ceva cu adevărat intim. Și s-a conformat, doar că mi-e puțin jenă să vă povestesc ce mi-a spus”, a declarat procurorul DNA.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 30.05.2018 18:25 Politic

National Cinematografic