Producătorii de ulei, făină și găleți sunt disperați: ”Un singur tur de alegeri ne bagă în faliment”

PSD-ul le-a dat de muncă, tot PSD-ul îi va băga în faliment! E situația dramatică care îi așteaptă pe producătorii de ulei, făină și găleți dacă alegerile locale din acest an se vor desfășura într-un singur tur. Și nici firmele care trăiesc din turism electoral nu se simt prea bine.

”Fără pomenile electorale ale PSD-ului, afacerea mea nu are nici un viitor”, se plânge un patron din Teleorman. ”Și pregătisem zeci de mii se sticle de ulei cu chipul domnului Dragnea, cu care acum nu am ce face, că PSD câștigă într-un tur și fără uleiul meu. O să-i desenez păr lung lui Dragnea și o să zic că-i Alina Gorghiu, poate îl vând la PNL. Dacă nu, va trebui să trag obloanele la fabrică. Și în situația mea sunt mulți alții.”

Pe lângă falimentarea fabricilor, alegerile într-un singur tur riscă și să producă foamete în toate județele Moldovei și în majoritatea celor din sud. Săracii din aceste zone, pesediști prin excelență, trăiesc exclusiv din ajutoare sociale și pomeni electorale. ”Eu sper să fie trei tururi, nu unu, maică, ca să mănânce și noi bine anul ăsta”, spune un votant pesedist din Buzău.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 februarie 2016 11:57
Citește mai mult despre: alegeri faliment galeti PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult