Profesorul Voiculescu îşi face autocritica: “Trebuia să am încredere în PSD. Am scris lucrările ştiinţifice degeaba!”

A scris atâtea lucrări pentru un partid de proşti! Dan Voiculescu e furios că a irosit atâta timp în închisoare cu redactarea de lucrări ştiinţifice ca să iasă mai repede, când iată că se putea atât de simplu, printr-o ordonanţă de urgenţă.

Voiculescu l-a sunat pe Ponta să-l înjure că nu l-a scos mai repede din pârnaie: “Tu de ce n-ai fost în stare să dai o graţiere? Dragnea cum poate, imbecilule?”, i-ar fi spus Voiculescu lui Ponta. De bucurie, Voiculescu ar fi scăpat săpunul de câteva ori azi la duşuri, însă colegii spun că de fapt asta se întâmplă destul de des.

Colegii de celulă ai lui Voiculescu spun că Dom’ Profesor s-a oprit azi din scris şi a venit să joace table cu ei şi tot striga “Hai, graţiere!”. “Ne-am luat la revedere, pentru că am înţeles că imediat ce se dă legea graţierii dumnealui iese şi pleacă din ţară. Chiar dacă e întoarsă legea, el tot scapă”, au declarat ceilalţi deţinuţi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 ianuarie 2017 12:01

Alte articole

Vezi mai mult