Profeţie sumbră: se termină corupţii! DNA va începe să aresteze oameni nevinovaţi

Sfârşitul e aproape! O spun experţii Institutului de Previziuni “Sergiu Cantacuzino” din Gorj, care au analizat activitatea de până acum a Codruţei Kövesi în fruntea temutului DNA. Potrivit specialiştilor, peste câteva sute de ani, toţi corupţii vor fi fost băgaţi la puşcărie iar DNA-ul, scăpat de sub control, va începe să ancheteze şi să ridice oameni nevinovaţi de pe stradă.

“Actualmente avem corupţi din belşug, deci nu trebuie să ne facem griji că vom apuca acele vremuri, dar nepoţii nepoţilor noştri s-ar putea trezi că DNA-ul consumă toţi infractorii şi, în loc să se închidă, începe să aresteze, treptat, toată planeta!”, a exclamat cu îngrijorare unul dintre cercetători.

“E exact ca atunci când Soarele îşi va epuiza resursele de hidrogen, dar nu vorbim aici de miliarde de ani, ci de câteva secole. Să recunoaştem, avem dovezi că în sistemul solar există mai mult hidrogen decât corupţie.”

Ipoteza cercetătorilor gorjeni e considerată însă “superficială şi alarmistă” de cea mai mare parte a comunităţii ştiinţifice. “Corupţia e, practic, inepuizabilă. Chiar şi când politicienii de azi vor fi intrat de mult la răcoare, omenirea va descoperi noi şi noi zăcăminte de hoţi şi escroci!”, a asigurat un specialist.

Scris de Vasile
11 februarie 2015 17:02

Alte articole

Vezi mai mult