Profitând de ordonanța migrației, un politician a schimbat deja 10 partide, în doar 24 de ore

A trecut doar o zi de când Ponta a dat ordonanța care le permite primarilor să-și etaleze calitățile de traseiști și deja avem un remarcat. Este vorba de un primar pesedist din Teleorman, care a reușit să schimbe partidul din care face parte deja de 10 ori.

”Ieri, când a ieșit ordonanța, eram în PSD”, povestește primarul teleormănean. ”Pentru că a dat-o domnul Ponta, am crezut că e obligatoriu să schimb partidul, altfel de ce ar fi dat-o? Și am intrat în PNL. Dar n-am stat, că nu mi-au dat făină și găleți, cum le-a cerut. Am trecut apoi la PDL, unde m-am speriat de capul lui Vasile Blaga și am plecat.”

Ulterior, primarul a trecut la PMP, convins de un poster cu Udrea, dar pe urmă a aflat că Udrea e susținută de Băsescu și a trecut la UDMR. Nici acolo nu a rezistat, pe motiv că partidul e plin de unguri. A mai trecut pe la PNȚCD, PRM, pe la ecologiști, PC, iarăși în PMP, iar într-un final s-a întors în PSD. ”M-a convins domnul Dragnea să revin, mi-a promis mită electorală cât pentru două ture de alegeri”, a povestit traseistul teleormănean.

Scris de Calin
29 august 2014 13:08

Alte articole

Vezi mai mult