Pesimism cât casa printre analiştii politici din întreaga lume! Un studiu sociologic efectuat în ultimele luni în America a arătat că atât Hillary Clinton, cât şi Donald Trump ar putea câştiga preşedinţia SUA, dar indiferent de rezultat, la noi iese PSD-ul.

trump_hillary_dragnea.jpg
“Florida, stat cheie, începe să tindă spre Hillary, Texasul rămâne un bastion al lui Trump iar în Nebraska şi Maine lupta va fi crâncenă. La Teleorman, Dâmboviţa sau Buzău, însă, putem trage linie de pe acum. Din păcate, în România, ţară prietenă, Dragnea nu are rival”, a explicat Harold Snickers, şeful Institutului de Burgeri şi Sondaje din Milwaukee.

“Dacă va fi cazul, America va rezista chiar şi sub domnia nebunului de Trump, dar marile provocări geopolitice abia încep Cu puţin timp în urmă, dolarul s-a depreciat uşor, o reacţie a pieţelor la inevitabilitatea instalării unui guvern PSD-ALDE peste amărâţii de români”, a adăugat specialistul american.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 08.11.2016 12:13 Politic

National Cinematografic