Proiect legislativ: pedofilii îşi vor executa pedeapsa în azile de bătrâni

În cazul în care legea privind castrarea chimică a pedofililor nu va fi adoptată de deputaţi, juriştii Parlamentului intenţionează să propună o altă lege, prin care pedofilii să-şi execute pedeapsa în ultimul loc în care s-ar simţi motivaţi sexual: azilele de bătrâni.

“În închisoare, pedofilii riscă să fie abuzaţi sexual, dar în cele mai multe cazuri lor asta le face plăcere. Tocmai de accea, ei nu privesc anii de închisoare drept o pedeapsă, ci mai degrabă drept un sejur sexual. Situaţia asta trebuie schimbată! Singura soluţie decentă este condamnarea lor la ani grei de azil de bătrâni”, a explicat unul din juriştii Parlamentului.

Un alt motiv pentru care detenţia în azile de bătrâni a pedofililor este considerată benefică este faptul că în azile se vorbeşte rareori, şi de fiecare dată accidental, despre sex, astfel că şansele de reabilitare ale pedofililor sunt mult mai mari decât în închisoare. “Practic, azilul de bătrâni este singura oază de non-sexualitate pe care o mai oferă societatea modernă”, a explicat acelaşi jurist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 noiembrie 2011 13:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult