La sugestia infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea, deputatul PSD Tudor Ciuhodaru a revenit asupra propunerii ca protestatarii care ”împiedică exercitarea puterii de stat” să facă închisoare și vrea acum ca aceștia să primească ani grei de muncă silnică pe moșia lui Liviu Dragnea din Alexandria.

dragnea_mosie_munca_silnica.jpg ”Moșia lui Dragnea e tot mai mare, suprafața ei tot crește de la lună la lună și e nevoie de foarte mulți oameni ca să fie întreținută”, spune un apropiat al pesedistului. ”Și problema în Teleorman este că nu găsește pe nimeni care să muncească pe moșie, că toți sunt asistați sociali și preferă să încaseze bani de la stat fără să facă nimic, nu să muncească. Dar Dragnea i-a învățat așa, ce-i drept.”

Și Dragnea consideră că românii care protestează împotriva guvernului pesedist sunt ideali pentru a munci la el pe moșie. Nu doar că-i împiedică să mai încurce pesediștii când vor să fure sau să-și grațieze hoții, dar dau o lovitură și mult hulitelor multinaționale, care vor rămâne fără angajați. ”Dragnea crede că astfel îi dă o lovitură decisivă mediului privat, ca să ne reîntoarcem la vremuri medievale, cum îi place lui”, apreciază reputatul sociolog Decebal Popescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra  de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 03.03.2017 15:09 Politic

National Cinematografic