Acest tehnocrat devine obraznic! Dacian Cioloş a venit cu un proiect de ţară complet absurd, care îşi bate joc de milenii de tradiţie românească. A propus să ne lăsăm de băut începând cu 1 ianuarie 2017, deci e clar că vrea să distrugă şi ce a mai rămas din economia românească: podgoriile şi distileriile.ciolos_salaj.jpg

Experţii drojdieri români spun că proiectul trebuie ucis în faşă, pentru că România are alte priorităţi: “În ce să ne înecăm amarul? Dacă am fi treji, unde am ajunge? Chiar vrea să plecăm toţi din ţară? Să luăm calea exilului?”, susţine un apropiat al lui Nea Costel, drojdier.

Proiectul a fost criticat şi de Bruxelles, printr-un comunicat plin de greşeli, redactat de un europarlamentar francez probabil beat. Pe plan intern, cele mai dure critici au fost, cum era de aşteptat, de la Traian Băsescu.

În mod neaşteptat, Rusia a aplaudat planul de ţară al lui Cioloş şi a întrebat dacă ne mai trebuie băutura pe care o mai avem prin stocuri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 20.10.2016 17:28 Politic

National Cinematografic