Promoterii care împart gratis mostre de caşcaval, acuzaţi că fac concurenţă neloială partidelor

Mai multe descinderi în mall-uri, supermarketuri și piețe au avut loc astăzi dimineață, după ce toate partidele politice au reclamat la Biroul Electoral Central concurența făcută de promoterii care dădeau monstre de cașcaval gratis. „Sunt alegeri, dacă dai ceva gratis trebuie să-i spui și cu cine să voteze. Altfel induci populația în eroare”, a explicat președintele BEC, Decebal Popescu.

Partidele politice spun că, în primul rând, este periculos să dai gratis produse alimentare doar pentru ca lumea să știe ce gust au, să-și facă o idee. „Oamenii nu trebuie să guste din de-astea, cașcaval afumat, în general produse de calitate, că prind gustul și apoi nu-i mai mulțumești cu nici o făină și nici un ulei”, a comentat, vădit iritată, o doamnă politician din Voluntari.

Alte obiecții la adresa promoterilor au fost ridicate de sezonul de iarnă, total nepotrivit pentru răspândire de astfel de produse. Specialiștii în politică recomandă ca iarna să se dea gratis căciuli și fulare cu însemne politice iar cașcavalul abia la primăvară, când încep să apară primele promoții la tigăi.

13 noiembrie 2014 12:11

Alte articole

Vezi mai mult