Promptitudine! Un jandarm care a sunat la 112 c-a fost răpit, găsit în 30 de secunde!

Felicitări STS şi MAI! Un jandarm sechestrat de un cetăţean violent a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi nici n-a apucat bine să spună “Mă aflu…”, că la celălalt capăt al firului o voce i-a răspuns: “Da, ştim. Câteva echipaje se îndreaptă către tine în acest moment”.

Operatorii spun că jandarmul a fost localizat rapid cu ajutorul informaţiilor de la camere video, drone şi sateliţi, însă aceste sisteme sunt disponibile doar pentru găsirea celor din minister.

Jandarmul spune că nici n-a închis bine telefonul, că deja auzea sirenele maşinilor cu girofar. Colegii săi jandarmi au acţionat instantaneu, în forţă, fiind vorba de un flagrant: “Dacă cineva sună la 112, mi se pare normal să intri fără mandat. Ce mandat? E stupid! Sunt în joc vieţi de bugetar!”, spun cei de la MAI.

“Jandarmeria şi Ministerul de INterne ştiu să aibă grijă de oamenii lor! Nu vom economisi nicio resursă pentru angajaţii noştri! Elicoptere, dotări, aparatură, spitale speciale pentru ei, ambulanţe, absolut totul pentru eroii din structurile noastre!”, a spus ministrul de interne, mândru de reuşita subordonaţilor săi.

Scris de TNR
26 iulie 2019 16:07
Citește mai mult despre: jandarmi

Alte articole

Vezi mai mult