Surpriză uriaşă pentru toţi funcţionarii publici care şi-au deschis computerele în această dimineaţă. Au urmat scene de furie şi neputinţă în spatele tuturor ghişeelor din ţară, pentru că funcţionarii au descoperit că Solitaire-ul, softul esenţial în administraţia publică, fusese înlocuit cu unul care avea faţa lui Ponta pe toate cărţile, atât pe faţă, cât şi pe spate.solitaire_ponta.jpg

“Îmi distrage atenţia, nu mai pot să fiu atentă atunci când îi trimit la plimbare pe fraierii care ajung la ghişeul meu. Risc să-i trimit la ghişeul corect, şi să-mi atrag ura colegilor. Pe lânga asta, când îi văd mutra lui Ponta îmi piere pofta de salamul pe care îl ţin în sertar. Am slăbit 6 kilograme de azi-dimineaţă”, spune Mioara, funcţionară la ANAF.

Premierul Ponta şi-a justificat gestul motivând că el a inventat Solitaire-ul şi că schimbarea softului pe toate computerele din administraţie nici n-a costat aşa mult, doar 120 de milioane de Euro: “Slavă Domnului, la cât am mărit taxele sunt mândru să declar că avem de unde să-i furăm”, a spus Ponta.

Times New Roman revine pe ecrane. Ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Ionut | Sunday, 19.10.2014 23:04 Politic

National Cinematografic