Propunere iresponsabilă a USR! Dărâmarea gardului din jurul Parlamentului ar inunda Bucureştiul cu căcat

Arată bine pe hârtie, dar ştim cu adevărat la ce ne expunem? Mai mulţi ingineri de top avertizează că demolarea gardului din jurul Casei Poporului, propusă recent de câţiva membri USR, ar putea declanşa o adevărată catastrofă, înecând jumătate de Bucureşti într-un veritabil puhoi de căcat.

Potrivit lui Achim Papadopol, specialist în fose şi vidanje, zidul înalt de doi metri e singurul care împiedică revărsarea celor 174.000 de tone de materii fecale adunate de politicieni de-a lungul timpului.

În situaţia în care acesta s-ar fisura, întregul centru al Capitalei ar fi acoperit cu un strat gros de excrement, iar Dâmboviţa, ea însăşi o sursă importantă de căcat, s-ar colmata şi ar ieşi din matcă, o adevărată „apocalipsă maro” în cetatea de scaun a României.

„De-a lungul timpului au fost zeci de astfel de propuneri complet iresponsabile”, spune expertul, verificând atent integritatea zidului. „Gândiţi-vă că, oricât ar fi de mare, Casa Poporului a fost concepută iniţial pentru un singur căcat. Dacă ar apărea o crăpătură cât de mică în gard, cu toţii am înota în momentul ăsta.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 martie 2018 14:41
Citește mai mult despre: casa poporului Parlament zid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult