Propunere legislativă: O zi naţională fără ştiri cu Alex Velea şi Antonia

Tânărul deputat de Mehedinţi care a anunţat acest proiect legislativ în plenul Camerei Deputaţilor a fost întrerupt din discursul său chiar de colegii săi, cu ovaţii prelungite şi urale. Conform Hotnews, mai mulţi deputaţi au fost văzuţi pe holurile parlamentului lăcrimând de fericire sau, pur şi simplu, plângând în vreun colţ cu hohote.

„Să-i dea bunul Dumnezeu sănătate tăt restul vieţii pentru ideea asta. Şi dacă nu-i creştin, să-i dea şi Allah acelaşi lucru. De la Marea Unire din 1918 nu a mai existat un asemenea entuziasm popular”, a explicat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor. Cunoscuţi ca şi „candidoza României”, Alex Velea şi Antonia vor avea interzis pe orice mijloc de comunicare în masă, radio, TV, internet, presă scrisă, vreme de 24 de ore.

„Procedura este foarte simplă iar sancţiunile sunt, din păcate, foarte drastice. Astfel, dacă cineva, în acea zi, publică o ştire despre cum a mai cotârlit-o ţiganul ăla pe târfeta aia, se va tăia mâna dreaptă redactorului care a scris ştirea, şefului de secţie şi redactorului şef. În plus, rudele de gradul I ale şefului publicaţiei care a difuzat această ştire vor fi arestate şi decapitate în faţa lui, rudele de gradul doi arse pe rug, în spatele eşafodului cu decapitări iar pentru cele de gradul trei se va folosi metoda injectării cu cancer, lepră şi ebola”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 august 2013 05:08

Alte articole

Vezi mai mult