Încă de la prima şedinţă, noii parlamentari se pun pe treabă! Astăzi, aleşii proaspăt instalaţi în Casa Poporului au modificat câteva propuneri lăsate moştenire de fostul deputat Remus Cernea.

noii_deputati_2017.jpg

Potrivit parlamentarilor, au fost doar corectate nişte erori din textul proiectelor de lege, pricinuite, probabil, de neatenţie. “Scrie aici să recunoaştem delfinii ca persoane non-umane şi să-i căsătorim pe pederaşti. Cine a mai auzit aşa o năzbâtie? Eu cred că voia să zică să recunoaştem homosexualii ca persoane non-umane. Asta-i normal, au şi ei demnitatea lor, nu mai suntem în 1760”, a comentat Leon Dănăilă, şef temporar al Senatului.

Dacă propunerile vor fi votate, statul român va fi obligat să antreneze ofiţeri de stare civilă scafandri, iar persoanele de altă orientare sexuală vor trebui asomate înainte de tăiere, transmit surse din cadrul noului for legislativ.

“Delfinii să se căsătorească dacă vor ei, nu scrie nicăieri în Biblie sau în Educaţia Sexuală din ‘29 că e interzis, câtă vreme asta îi împiedică să mai practice masturbaţia şi alte obiceiuri care duc la degenerarea rasei”, a adăugat senatorul PNL, aranjându-şi monoclul pentru a lăsa nişte însemnări în latină pe marginea textului.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 20.12.2016 18:47 Politic

National Cinematografic