Propunerile lui Cernea, modificate de noul Senat: delfinii se pot căsători, homosexualii devin persoane non-umane

Încă de la prima şedinţă, noii parlamentari se pun pe treabă! Astăzi, aleşii proaspăt instalaţi în Casa Poporului au modificat câteva propuneri lăsate moştenire de fostul deputat Remus Cernea.

Potrivit parlamentarilor, au fost doar corectate nişte erori din textul proiectelor de lege, pricinuite, probabil, de neatenţie. “Scrie aici să recunoaştem delfinii ca persoane non-umane şi să-i căsătorim pe pederaşti. Cine a mai auzit aşa o năzbâtie? Eu cred că voia să zică să recunoaştem homosexualii ca persoane non-umane. Asta-i normal, au şi ei demnitatea lor, nu mai suntem în 1760”, a comentat Leon Dănăilă, şef temporar al Senatului.

Dacă propunerile vor fi votate, statul român va fi obligat să antreneze ofiţeri de stare civilă scafandri, iar persoanele de altă orientare sexuală vor trebui asomate înainte de tăiere, transmit surse din cadrul noului for legislativ.

“Delfinii să se căsătorească dacă vor ei, nu scrie nicăieri în Biblie sau în Educaţia Sexuală din ‘29 că e interzis, câtă vreme asta îi împiedică să mai practice masturbaţia şi alte obiceiuri care duc la degenerarea rasei”, a adăugat senatorul PNL, aranjându-şi monoclul pentru a lăsa nişte însemnări în latină pe marginea textului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 decembrie 2016 16:12

Alte articole

Vezi mai mult