Prostia se plăteşte! Statele arabe anunţă că-şi retrag toate şaormăriile din România

Incompetenţa Vioricăi Dăncilă ne afectează pe toţi. După ce a anunţat că mută ambasada din Israel la Ierusalim, regele Iordaniei a renunţat la vizita oficială în ţara noastră. Acesta a fost doar începutul. Azi la orele 12:00 Liga Ţărilor Arabe a trimis un comunicat prin care ne anunţă că începând cu această săptămână toate şaormăriile din România se vor închide.

Analiştii spun că Dăncilă a comis-o grav: “Ce câştigăm de la Israel? Cu 30% mai multă lumină de Paşti? Israelul nu ne dă nimic. Arabii ne dau şaorma, nebuno!”.

Mii de oameni disperaţi fac în aceste momente coadă la şaormării, sperând să mai apuce măcar una la lipie. Dineş de pe Tineretului şi cel de pe Bvd. Basarabia sunt deja închise şi la Dristorul din Centrul Vechi se serveşte doar ciorba de linte care a mai rămas ieri pe fundul oalei, iar şaorma de vită nu mai e disponibilă, semn că arabii chiar sunt furioşi.

Scene de haos şi groază la Socului, unde s-au combinat şase persoane la un amestec pui vită şi se bat pe sosuri. În zonă au intervenit forţele de ordine, pentru că unul a cerut cartofii separat şi altul a zis că vrea lipia vegană, fiind luat la pumni.

“Dăncilă a făcut o greşeală majoră, pentru că românii îşi iau proteinele din şaorma. Pe lângă asta, şaorma era singura sursă de legume proaspete din alimentaţia românilor. Fără aceşti nutrienţi, perspectiva foametei este tot mai aproape, pentru că, să fim serioşi, doar n-o să fim proşti să dăm 23 de lei pe un burger penibil. De asemenea, dacă mâncăm doar Fornetti vom muri toţi de atac de cord în 2 luni, de la colesterol”, explică nutriţionistul geostrategic Decebal Caloriu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 martie 2019 13:11
Citește mai mult despre: ambasada arabi Dancila Israel saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult