Doar cineva incredibil de prost se putea gândi să-i ofere șefei DNA, Laura Codruța Kövesi, un cadou, fie el și un simplu mărțișor însoțit de un buchet de flori. Totuși, un astfel de prost există: îl cheamă Ghiocel Asimionesei și este românul cel mai recent arestat de către DNA.

kovesi_martisor copy.jpg
Imediat ce a primit mărțișorul, Kövesi l-a întrebat pe bărbat cum îl cheamă. Dintr-o naivitate amestecată cu multă prostie, acesta s-a prezentat, fără să bănuiască ce greșeală fatală a făcut. Cinci minute mai târziu, o dubă s-a a oprit în dreptul lui Ghiocel Asimionesei și l-a săltat pentru dare de mită în formă agravantă.
 
Odată arestat, situația bărbatului s-a agravat rapid. Pentru că nu avea chitanță pentru mărțișorul și florile oferite, Ghiocel Asimionesei este acum acuzat și de evaziune fiscală. Și pentru că asupra lui s-au găsit și alte mărțișoare, el se va alege cu alte câteva capete de acuzare. Singura veste bună pentru bărbat este că, pentru cel puțin 10 ani, nu va mai trebui să își bată capul cu ce mărțișoare să cumpere, pentru că va fi în închisoare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 01.03.2015 15:11 Politic

National Cinematografic