Prostia se răsplăteşte! Dan Şova va fi ministru delegat pentru Marile Proiecte în noul guvern Ponta

Maratonul de prostie realizat de Dan Şova de când a ajuns în prim-planul vieţii politice nu a fost în zadar. Inepţiile debitate de pesedist de-a lungul timpului l-au convins pe premierul Ponta să-i ofere lui Şova postul de ministru delegat pentru Marile Proiecte.

„Dan Şova are un viitor frumos în faţă. Pe lângă că e prost, mai are încă o altă calitate preţuită în partid, este acuzat de plagiat. Dacă vreodată voi renunţa la funţia de premier, Dan Şova e cel mai potrivit să îmi ia locul. Mai ales că e tânăr, are timp să mai plagieze”, l-a lăudat Victor Ponta.

Întrebat cu ce anume se va ocupa Ministerul Marilor Proiecte, premierul a dat de înţeles că e vorba, de fapt, de lucruri mărunte. „Denumirea de «mari proiecte» are legătură doar cu Dan Şova, pentru el orice activitate înseamnă un mare proiect: să-şi scrie numele corect, să meargă singur la toaletă, să mănânce cu furculiţa. Tocmai de aceea, ministerul condus de Şova se va ocupa, în principiu, cu aprovizionarea celorlalte ministere cu pixuri şi hărtie igienică.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 decembrie 2012 18:12

Alte articole

Vezi mai mult