Protecția Copilului s-a autosesizat după ce Drulă l-a atacat din nou pe Emil Boc

A fost nevoie de câteva luni de hărțuire a lui Emil Boc de către Cătălin Drulă până ca inspectorii de la Protecția Copilului să simtă nevoie să intervină. Abia după ce ieri Drulă l-a atacat din nou pe Emil Boc s-au autosesizat și Protecția Copilului, promițând că va investiga temeinic cele întâmplate.

Se pare că Drulă l-a abordat ieri pe Emil Boc în timp ce acesta se îndrepta către primărie, unde are amenajat un spațiu privat de joacă. Drulă i-a dat lui Boc două capace și i-a furat senvișul, după care l-a agățat într-un copac și l-a lăsat atârnând acolo. Boc ar fi fost dat jos din copac abia după câteva ore, de un copil mai mare, de 14 ani, care trecea întâmplător prin zonă.

Emil Boc cu greu s-a oprit din plâns, fiind nevoie să primească o pungă mare cu dulciuri, dar și promisiunea că va primi un nou PlayStation ca să se liniștească. Între timp, cei de la Protecția Copilului au făcut cerere la poliție ca să emită un ordin de restricție împotriva lui Drulă, să nu mai poată să se apropie la mai puțin de 100 de metri de Boc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 august 2022 11:52
Citește mai mult despre: Drulă emil boc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult