Protestele din Istanbul, aproape de final? Premierul turc s-a interesat la Iliescu de nişte mineri

Dacă se confirmă, cele mai recente zvonuri ar putea marca finalul protestelor din piaţa Taksim! Potrivit unor surse din guvernul turc, premierul Erdogan ar fi avut recent o convorbire cu fostul preşedinte Ion Iliescu, solicitându-i “câteva sute de oameni harnici, serioşi, care ştiu să planteze panseluţe într-o piaţă mare şi intens circulată”.

“Am fost contactat de prietenul meu din Turcia”, a declarat Iliescu, “şi într-adevăr vom mobiliza curând nişte cetăţeni din Valea Jiului, pentru că situaţia din piaţa Taksim riscă să scape de sub control. Din punctul de vedere al grădinăritului, bineînţeles. Petuniile de acolo s-au uscat demult, straturile de gura-leului sunt şi ele pe ducă, e nevoie de o intervenţie în forţă, cu panseluţe şi muşcate, pentru a se restabili democraţia şi ordinea.”

“Se ştie că tineretul, în marea lui parte alcătuit din derbedei, golani şi animale, are tendinţa să strice florile peste tot pe unde ajunge”, a adăugat fostul preşedinte. “Dar nu vă faceţi griji. În procesul plantării de panseluţe nu va fi rănit nimeni despre care nu vom zice ulterior că ar fi ascuns arme, droguri, valută, etc. etc. Ştiţi povestea deja, am obosit să o tot spun.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
17 iunie 2013 02:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult