Protestele se extind: Pensionarii vor coduri de interfon mai scurte!

Protestele din întreaga ţară au început să se extindă şi la alte categorii sociale, una din ele fiind pensionarii. Aceştia sunt revoltaţi de lungimea codurilor de la interfon şi solicită Guvernului să le scurteze imediat.

„Eu o mai sun pe soţia mea să-mi arunce cheile de la Dacie, că le mai uit la vârsta asta. Până să formez codul, trebuie s-o iau de la capăt. Iarna îmi îngheaţă degetele pe butoane, am făcut reumatism de la interfon”, mărturiseşte trist Victor R, care locuieşte în singurul bloc din Videle.

Cea mai gravă situaţie e a unui pensionar care stă la apartamentul 368 dintr-un bloc din zona Lujerului. Acesta n-a mai reuşit de 2 săptămâni să intre în bloc, pentru că şi-a pierdut cartela, iar codul lui de acces are şi steluţă, dar şi diez, în total 5 butoane.

„S-o spunem pe şleau: unii nu ştim ce este un diez! Eu somez Guvernul să vină cu o soluţie în 24 de ore, pentru că dacă ies pensionarii în stradă e jale, domnule!”, declară furibundă Mioara Papuc, pensionară care pichetează de 2 zile Ministerul Telecomunicaţiilor.

Pensionarii solicită ca toate codurile de interfon să aibă maxim 2 cifre, preferabil aşezate una lângă alta pe panoul cu butoane.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 septembrie 2013 07:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult