Protestul taximetriştilor blochează Bucureştiul! Din reflex, vor ocoli prin tot oraşul în drum spre Piaţa Victoriei

Atenţie, şoferi: Capitala ar putea fi paralizată mâine de protestul taximetriştilor! Deşi destinaţia finală a celor 6000 de taxiuri participante la protest este Guvernul, coloana se va forma în Berceni şi va ocoli prin toate cartierele în drum spre Piaţa Victoriei.

Potrivit reprezentanţilor taximetriştilor, traseul protestului este următorul: Berceni, Giurgiului, Rahova, Drumul Taberei, Eroilor, Universitate, iar Berceni, Vitan, Pantelimon, Doamna Ghica, Colentina, undeva prin nord, un câmp din apropiere de Baloteşti, Băneasa, Pipera, Barbu Văcărescu, iar Berceni, Victoriei – putând suferi modificări pe parcurs.

“Mă culc devreme în seara asta, boss. Avem drum lung în faţă, de la piaţa Sudului până-n Victoriei fac cel puţin 90 de kilometri, poate chiar 100 dacă vrea clientul să nu stăm la stopuri”, spune Giovani Toma, unul dintre şoferii care vor cere mâine interzicerea UBER, a steluţelor din aplicaţiile de taxi şi desfiinţarea judeţului Ilfov.

Iniţial, la manifestaţia de mâine dimineaţă îşi anunţaseră prezenţa şi mai mulţi taximetrişti, însă o bună parte au renunţat la idee pentru că traseul e foarte scurt, abia şi-au luat o cafea iar ei se retrag oricum în cu totul altă direcţie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 aprilie 2017 17:04
Citește mai mult despre: Bucuresti protest taxi

Alte articole

Vezi mai mult