Guvernul a jucat murdar! Ca să scape de transportatorii care au protestat azi în fața Palatului Victoria, au apelat la artileria grea: le-au trimis pe Mihaela Rădulescu și Anamaria Prodan, în fruntea unei adevărate hoarde de asistente TV, ca să-i liniștească oral și normal pe toți nemulțumiții din zonă.

raduleasca_prodanca_tiristi.jpg ”Negocierile cu ele au fost extrem de simple”, a povestit unul dintre tiriști, ”pentru că toți le știm pe Răduleasca sau Prodanca, știm exact ce prestează și ce tarife au. Iar azi a fost chiar mai simplu decât de obicei, pentru că ne-au făcut și o reducere, că au spus că le decontează guvernul diferența. Adevărate doamne, ce să mai!”

Dintre cele două dive de centură s-a remarcat în mod deosebit Anamaria Prodan. ”Băieți, haideți câte doi, ca să terminăm mai repedea treaba”, le-a spus ea tiriștilor. Demersul Prodancei a fost aplaudat inclusiv de Mihaela Rădulescu, care s-a scuzat că nu poate face la fel din cauza vârstei înaintate, nu pentru că n-ar vrea și ea câte doi odată.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 17.12.2015 15:27 Politic

National Cinematografic