Prunariu: „Am avut şansa să rămân în spaţiu, acum regret că m-am întors”

PSD chiar ne-a deprimat! Într-un interviu oferit în această dimineaţă Gazetei Spaţiale, Dumitru Prunariu a recunoscut că regretă că nu a rămas în Cosmos, deşi cei de acolo îi oferiseră un loc de muncă stabil, un sistem de sănătate funcţional şi alte beneficii la care mulţi pământeni tânjesc.

“Pe vremea aia, nu oricine primea viză de Cosmos şi eram foarte tentat să mă stabilesc acolo, deşi mi-aş fi pus în cap Securitatea spaţială”, spune Prunariu. “În ultima clipă, când uşile capsulei deja se închideau, am hotărât să mă întorc în România. Câţiva sovietici care locuiau de ani buni în Cosmos mi-au zis că-s nebun, dar aveam încredere că lucrurile se vor schimba şi la noi. Ei bine, am luat o ţeapă de proporţii astrale.”

Singurul cosmonaut român spune că, dacă ar avea 30 de ani, n-ar mai sta pe gânduri şi s-ar lansa pe orbită imediat. “Nici în spaţiu nu mai pluteşte Laika cu covrigi în coadă, mai ales de când a ieşit Trump preşedintele galaxiei, dar măcar nu împarţi planeta cu Dragnea, Tăriceanu şi şleahta lor.”

Scris de Vasile
12 decembrie 2016 13:41
Citește mai mult despre: alegeri cosmos prunariu spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult