PSD a convocat la consultări asociaţiile de slugi, ca să aleagă viitorul premier al României

Defilare de chelneri şi slugi la sediul PSD din Kiseleff, imediat după demiterea guvernului Grindeanu. Liviu Dragnea e nevoit să aleagă un nou premier şi a chemat toate asociaţiile de slugi, ca să nu se mai pripească şi să aleagă greşit sluga, cum a făcut cu Grindeanu, care s-a revoltat împotriva stăpânului.

Surse din partid confirmă că se va organiza un fel de concurs de tip Slugi Factor, şi o probă esenţială va fi ţinerea băuturilor în echilibru, pentru că se pare că Grindeanu ar fi vărsat o tavă de şampanie pe pantalonii stăpânului Dragnea şi de aici ar fi început scandalul din PSD.

Deşi în principiu aveau interdicţie pe la sediul central, atât Sturzu, cât şi Şerban Nicolae şi Cătălin Rădulescu s-au prezentat totuşi la preselecţie, pentru că la o adică orice pesedist poate fi o slugă bună pentru Dragnea. Şeful partidului spune însă că preselecţia va fi dură: “Am 500.000 de slugi la dispoziţie, nu va fi uşor să aleg un premier”, spune Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 iunie 2017 17:06
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu slugi

Alte articole

Vezi mai mult