PSD a depăşit orice limită! Au cerut amnistie şi pentru ăla care tot fură brichetele colegilor

Credeai că au să se oprească după ce îl scapă de puşcărie pe Liviu Dragnea? Nici gând! În urmă cu câteva ore, Comitetul Executiv al PSD a decis să depăşească ORICE limită a bunului simţ şi să îl absolve de vină pe cel mai detestat om din România, cetăţeanul care „împrumută” brichetele colegilor.

„De-a lungul timpului, sub pretextul că are nevoie de un foc, Robert Acrişor a băgat în buzunar peste 9000 de brichete, inclusiv câteva Bic-uri din alea bune, atât de la colegii de birou, cât şi de la prietenii cu care iese la bere. Nenorocitul!”, menţionează rechizitoriul DNA.

„E ultima zi când mai pot da OUG pentru amnistie şi graţiere, trebuie să fim vigilenţi”, a declarat însuşi preşedintele Iohannis, care va prezida astăzi şedinţa de guvern ca să se asigure că premierul Dăncilă şi ministrul Tudorel Toader nu-i salvează pielea celui mai odios ipochimen care a respirat vreodată aerul României.

„Dragnea o fi făcut multe la viaţa lui, o fi prăduit un judeţ sărac, o fi creat un sistem mafiot care a paralizat o ţară întreagă, cine ştie, o fi furat şi de la copii săraci, dar să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: întotdeauna are bricheta lui”, a adăugat preşedintele.

Scris de Vasile
19 iulie 2018 11:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult