Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a amânat cu o săptămână anunțarea candidaților PSD pentru alegerile din decembrie, dintr-un motiv cât se poate de temeinic: o bună parte din pesediști mai au nevoie de timp până să iasă din închisoare sau din arest preventiv.

psd_gloata_de_penali.jpg ”Avem foarte mulți oameni de valoare, care au furat în primul rând pentru PSD și abia în al doilea rând pentru ei, care se află în aceste zile în închisori”, a anunțat Dragnea. ”Măcar atât putem face și noi pentru acești martiri, să mai așteptăm câteva zile cu anunțarea listelor finale, ca să aibă timp să iasă din închisoare. Măcar unii dintre ei, că e improbabil să fie eliberați într-o săptămână toți colegii care s-au sacrificat pentru binele PSD, că sunt câteva mii.”

Liviu Dragnea spune că acești martiri ai PSD-ului merită cele mai bune locuri pe liste, pentru că sunt cei mai vulnerabili în fața atacurile mârșave ale justiției. ”Uitați-vă la mine, de exemplu, un condamnat definitiv: sunt locul 1 la Senat în Teleorman, tocmai ca să mă pot feri pe viitor de DNA”, spune liderul PSD. ”Colegii cu probleme cu justiția trebuie să-mi urmeze exemplu, motiv pentru care au prioritate pe liste.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 01.11.2016 18:01 Politic

National Cinematografic