Sunt disperaţi! Liviu Dragnea a depus un proiect de lege în Parlament, să mai fie amânate alegerile măcar cu 6 luni, pentru că partidul lui de corupţi e dezavantajat. Are prea mulţi penali şi ar dori să mai treacă timpul, să li se prescrie faptele.dragnea_PSD_frauda.jpg

“Dacă domnul Iohannis a spus că nu propune niciun premier penal, asta e o discriminare gravă. Dar, dcă aşa înţelege dânsul să facă democraţie, atunci să mai aşteptăm să mi se prescrie şi mie faptele, să-mi curăţ cazierul. Eu ce vină am că sunt infractor?”, a declarat Liviu Dragnea.

Propunerea are toate şansele să treacă, pentru că e sprijinită şi de liberali, alt partid plin de cercetaţi penal, precum Blaga. Tăriceanu a băgat-o de urgenţă în ordinea de zi, ca proiect de lege cu prioritate zero: “Mă aştept să mă caute Codruţa cât de curând, deci normal că sunt interesat”, a spus Tăriceanu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 05.10.2016 16:27 Politic

National Cinematografic