PSD chiar i-a mărit salariul unui român! A emigrat în Germania şi acum câştigă 2500 de euro pe lună

Decebal Popescu, un tânăr originar din Craiova, îi va fi veşnic recunoscător lui Liviu Dragnea şi partidului de guvernământ! Acesta a recunoscut că, mulţumită PSD-ului, câştigă de mai bine de 7 ori salariul său de acum un an, şi nici măcar n-a avut foarte mult de furcă cu birocraţia. Secretul? În urmă cu o lună şi-a făcut bagajele şi a plecat în Germania.

„De ce să fiu ipocrit şi să nu-i dau Cezarului ce e al Cezarului”, recunoaşte Decebal. „Dacă nu erau ăştia de la PSD şi programul lor de guvernare, nu cred că eram aici acum. Probabil locuiam încă în România, încărcând şi descărcând pufuleţi pe 15 milioane. Cu siguranţă nici prin gând nu-mi trecea să verific pe net cât câştigă un încărcător-descărcător de pufuleţi în Germania şi nu mă apucam nici acum de cursurile alea de limbă!”

În prezent, Decebal lucrează pentru compania germană de pufuleţi Schweinehoden GmbH şi speră ca PSD-ul să-i convingă în cel mai scurt timp şi pe prietenii lui să i se alăture. „La cum se mişcă lucrurile în ţară, n-o să dureze mult. Asta înseamnă eficienţă! Mulţumesc, Livu Dragnea! Mulţumesc, Olguţa Vasilescu!”, a adăugat tânărul.

Scris de Vasile
12 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: emigrare Germania munca PSD salariu

Alte articole

Vezi mai mult