PSD, decis să implementeze Parlamentul cu 300 de membri: pleacă parlamentarii USR şi PNL!

În sfârşit, poporul primeşte ce a votat! PSD a decis să pună în aplicare rezultatul referendumului din 2009, prin care numărul parlamentarilor să fie redus la 300. Vor fi daţi afară din Parlament deputaţii şi senatorii USR, PNL, precum şi cei de la minorităţi care refuză să se înscrie în PSD.

“Evident, vom face tranziţia în mod treptat. Vom rămâne cu 380-400 în acest mandat, urmând ca la viitoarele alegerei să aibă voie să participe doar membrii PSD şi eventual şi UDMR, cu 300 de locuri plus ungurii, ca să ne sară UE în cap”, a precizat un membru PSD, care a promis apoi şi că va mări pensiile, ca să se asigure că are proşti care să susţină proiectul PSD.

Ca să nu facă gargară, parlamentarii USR vor păstra pensiile speciale şi privilegiile dobândite după alegerea lor în Parlament: „Bănuim că de-asta s-au băgat în politică. Doar nu sunt idioţi să se gândească la proştii de cetăţeni care i-au votat!” a spus Dragnea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 ianuarie 2017 19:01

Alte articole

Vezi mai mult