Veşti proaste pe toate planurile pentru liderii Partidului Social Democrat! Recent, oamenii lui Dragnea au fost daţi în judecată de proprietarul de drept al sloganului "România merită mai mult", un inventator din Berceni care a conceput, în urmă cu câţiva ani, PET-ul de bere de 3 litri.

romania_merita_bere_la_3l.jpg
"E un fapt. Aurel Grigore, cercetător în domeniul maselor plastice şi al maselor alcoolice, a brevetat la OSIM, alături de PET-ul său de bere revoluţionar, şi sloganul 'România merită mai mult'", spune Decebal Popescu, avocat.

"Ca poată folosi această deviză pentru a promova altceva decât bere, PSD va trebui să-i achite o sumă considerabilă, altfel vor fi obligaţi să dea jos toate bannerele, corturile şi afişele care folosesc proprietatea intelectuală a clientului meu", a adăugat av. Popescu.

"Mă gândesc să nu accept banii lor. România merită mai multă bere, nu mai mult PSD", a declarat, laconic, inventatorul bidonului dolofan.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 12.04.2019 09:13 Politic

National Cinematografic