PSD Ilfov s-a mișcat rapid. Are 3 propuneri pentru șefia clanului interlop Duduianu

Ședință de urgență la sediul central al PSD Ilfov, după asasinarea lui Emi Pian, interlop din clanul Duduianu și implicit membru marcant în structurile de hoție din județ. După un vot-fulger, au fost nominalizați 3 posibili șefi de clan. Se detașează clar 2 interlopi care sunt deja în pușcărie, dar și o florăreasă din Străulești, cunoscută pentru viteza cu care flegmează clienții.

În timpul ședinței, membrii PSD au fost rugați să-și lase săbiile la ușă. Criteriile de departajare au fost numărul de dușmani, numărul de tatuaje și palmaresul dedicațiilor făcute de marii maneliști ai țării. S-a acordat un punctaj pentru numărul de curve promovate la produs în Europa, numărul de judecători mituiți și numărul de tigri deținuți în gospodărie, semnul unui interlop de vază.

Tradiția în PSD Ilfov impune celor treii candidați să se dueleze cu cuțitele în curtea partidului și cine rămâne în viață devine automat șeful de clan, apoi este încoronat de bulibașa de Ilfov. Pe durata alegerilor ghicitoarele din clan sunt rugate să nu dea în cărți ca să afle câștigătorul, pentru a nu influența procesul electoral.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 august 2020 11:08
Citește mai mult despre: tigan

Alte articole

Vezi mai mult