Postul de deputat al lui Viorel Hrebenciuc ar putea să nu rămână vacant multă vreme! Într-o încercare disperată de a-şi repara imaginea, liderii PSD au invitat-o pe Simona Halep să preia funcţiile oficiale ale lui Hrebenciuc atât în Parlament, cât şi în structurile partidului.

pontahrebe_halep.jpg
Dacă acceptă, Simona Halep va primi atât fotoliul de deputat, cât şi pilele şi relaţiile lui Hrebenciuc, nu însă şi dosarele penale. “Dosare penale? Care dosare penale? Hrebenciuc cine? Bravo, Simona!”, a transmis purtătorul de cuvânt al partidului, Dan Şova.

În plus, îndrăgita sportivă va prelua supranumele de mare sforăreasă a social-democraţilor, porecla “Guzganca rozalie” şi garderoba de costume ale lui Hrebe. “De fapt, am putea s-o punem direct şefă la PSD”, a speculat Victor Ponta frecându-şi mâinile de entuziasm. “Aş câştiga alegerile cu 95%, numai ungurii nu m-ar vota.”

Insistând asupra invitaţiei, mai mulţi membri ai partidului, aflaţi în Singapore cu scopul de a eluda justiţia, au organizat un miting spontan în tribunele terenului de tenis, afişând pancarte cu “Simona pentru noi e Hrebenciuc 2”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 22.10.2014 14:33 Politic

National Cinematografic