PSD modifică Constituţia! Ca să fie protejată familia tradiţională, vor putea fi acuzaţi de corupţie doar homosexualii

Votul din Camera Deputaţilor a fost doar primul pas spre modificarea Constituţiei în spiritul valorilor strămoşeşti! Fidel convingerilor ortodoxe ale poporului român, PSD a depus, în secret, un amendament radical la proiectul de referendum al Coaliţiei pentru Familie.

Potrivit acestei modificări de ultimă oră, pentru ca lupta anticorupţie să nu afecteze familia tradiţională, doar homosexualii vor mai putea fi condamnaţi pentru fapte precum luarea şi darea de mită, abuzul în serviciu sau frauda.

“Prea multe gospodării româneşti s-au destrămat pentru că bărbatul, capul familiei, era trimis la închisoare pentru tot felul de mizilicuri: câteva mii de euro şutite după o licitaţie aranjată, câteva companii de stat falimentate, câteva proiecte fictive cu fonduri europene. E timpul să ne gândim la unitatea familiei tradiţionale! Homosexualii n-au asemenea griji, n-au decât să înfunde puşcăria, dă-i în p… mea”, a declarat Liviu Dragnea, el însuşi divorţat de celebra Bombonica, spun unii, din vina DNA-ului.

Surse din PSD spun că singurul care a protestat la depunerea amendamentului a fost Adrian Năstase, şi acesta cu jumătate de gură.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: coruptie Dragnea gratiere homosexuali PSD

Alte articole

Vezi mai mult