PSD n-a plecat cu mâna goală de la negocieri. Au luat perdelele și un set de cafea

Marcel Ciolacu s-a dovedit un politician mult mai abil decât îl crede lumea. Toți se așteptau ca pesediștii să iasă cu mâna goală din negocierile de la Cotroceni, însă realitatea arată cu totul diferit: banda condusă de Ciolacu a furat perdelele și un set de cafea.

„Am obținut cel mai mare scor la alegerile parlamentare, era normal să ne alegem cu ceva“, a spus Ciolacu. „Desigur, nu vorbim aici de sute de milioane de euro furate, dar e vorba de a ne păstra în formă. Dacă nu ești atent, în patru ani de opoziție poți să-ți pierdeți abilitățile de hoț. Iar eu nu vreau să intru în istorie ca liderul în mandatul căruia PSD-ul a uitat cum să fure.“

De la Cotroceni, banda de pesediști cu Ciolacu în frunte a plecat spre Voluntari, pentru că Gabi Firea a pus ochii de mult timp pe perdelele de la Cotroceni. Setul de cafea, în schimb, Gabi Firea îl va trimite la rudele sale din Moldova, pe post cadou de Crăciun.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 decembrie 2020 12:12

Alte articole

Vezi mai mult