PSD-PNL a decis alipirea Bucureştiului la Voluntari. Pandele, noul primar al Capitalei

Alianța PSD-PNL refuză să accepte că Nicușor Dan a câștigat un nou mandat de primar al Capitalei, motiv pentru care șefii celor două partide au stat treji toată noaptea și au căutat soluții prin care să scape de acest scenariu. Spre dimineață au venit și cu soluția.

„Bucureștiul va fi alipit la Voluntari, iar noul primar al Capitalei este Florentin Pandele”, au anunțat într-o conferință comună Marian Ciucă și Marcel Ciolacu, în timp ce se țineau de mână ca să arate cât de solidă este alianța PSD-PNL.

Mai multe surse spun însă că s-a ajuns aici din cauza Gabrielei Firea, care a făcut un scandal monstru după ce a văzut că a fost din nou bătută de Nicușor. Ciucă și Ciolacu au decis alipirea Bucureștiului la Voluntari pentru că s-au speriat de Firea, lucru pentru care e greu să-i condamni.

Gabi Firea nu se mulțumește însă nici cu acest scenariu, așa că a început să-i dea ceaiuri cu anumite substanțe lui Pandele, cu speranța că în timp va reuși să-i ia acestuia locul în fotoliu de primar al Bucureștiului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2024 07:51
Citește mai mult despre: Firea Nicușor Dan pandele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult