În timp ce lumea e atentă la ultimele prostii spuse de deputatul PSD Eugen Nicolicea, în parlament, blatul PNL-PSD merge mai bine ca niciodată. După ce l-au dat jos pe Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților, cele două partide doresc să numească un alt om de-al lor, iar PSD pare dispus să răsplătească PNL-ul pentru serviciile aduse în campanie și să-l propună pe Cătălin Predoi pentru funcția de președinte al Camerei. 

catalin-predoiu-psd.jpg

„Nu știu exact dacă este sau nu deputat, lăsați-mă cu de-astea, sunt chestiuni de procedură care pot fi reglate prin amendamente. Important e că noi credem că Predoiu este cel mai potrivit pentru acest post, are acel non-combat natural care-l face perfect pentru post. În plus crede orice-i zici, și sondaje și legale și numărul de voturi”, a spus liderul grupului parlamentarilor PSD.

Cătălin Predoiu este pregătit să preia această funcție și are deja un plan de acțiune. Totodată, având în vedere experiența recentă, este pregătit, în cazul în care nu este ales, să dea vina pe Nicușor Dan. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 14.06.2016 14:36 Politic

National Cinematografic