PSD reclamă reducerea salariilor bugetarilor la Staborul Ţigănesc

Partidul Social Democrat nu este mulţumit de decizia CCR de azi, care a stabilit că doar tăierea pensiilor cu 15% este neconstituţională, nu şi tăierea salariilor bugetarilor cu 25 %. Pesediştii spun că nu renunţă la luptă şi că vor reclama legea de reducere a salariilor din sistemul bugetar la Staborul Ţigănesc.

Decizia luată azi de CCR este o mare bulibăşală. Nu înţeleg de ce bugetarii sunt discriminţi în halul acesta. Nu se poate să ne ţigănim în halul ăsta cât timp e vorba de cetăţeni cu drepturi egale. Dacă CCR nu revine asupra deciziei, vom merge mai departe. Voi merge în faţa staborului suprem al ţiganilor şi voi cere o decizie care să declare neconstituţională şi reducerea salariilor bugetarilor cu 25%”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, Adrian Năstase, cel mandatat de PSD să se ocupe de caz.

PSD spun că decizia Staborului este cea mai relevantă, cu atât mai mult cu cât nici un membru de stabor nu lucrează în sistemul bugetar. „Spre deosebire de magistraţii CCR, care sunt plătiţi cu bani de la bugetul de stat, Staborul are o independenţă totală, fapt care practic garantează pentru corectitudinea şi justeţea deciziei sale”, a precizaz Adrian Năstase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 iunie 2010 12:07
Citește mai mult despre: bugetar PSD reclamatie reducere stabor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult