PSD salută alegerile într-un singur tur: ”Câştigăm lejer, nici nu mai trebuie să le fraudăm”

E posibil să avem primele alegeri corecte din istoria țării! Pentru că la locale se votează până la urmă într-un singur tur, PSD susține că nici nu va ma frauda alegerile, cum este obiceiul partidului care duce mai departe comunismul în țara noastră. Și mai important, PSD poate acum să vină cu aceiași corupți la primării, pentru că nu va mai exista un tur doi, în care să fie taxați de electoratul mai tânăr.

”Nu mai trebuie să schimbăm sacii cu buletine de vot în dubă, pe drum spre Biroul Electoral. Nu mai trebuie să dăm șpagă la șefii de secție de vot ca să închidă ochii când vine domnul Dragnea cu teancul de buletine de la morții lui din Teleorman. Pentru prima oară în istoria PSD s-ar putea să nu mai apelăm nici la autocarele cu turiști electorali”, declară Gabriela Firea, membru marcant PSD.

”Ca să înțelegeți, sistemul cu un singur tur i-ar permite inclusiv unui interlop ca Ponta să ajungă primar. Și fără fraude, doar prin votul unor cretini care nu știu altceva decât să puna ștampila pe cel mai nociv partid din istoria României”, explică Decebal Popescu, analist politic.

Un singur tur înseamnă și economii serioase pentru PSD, pentru că nu mai sunt nevoiți să apeleze la pomanagiii electorali, care votau pe făină și ulei: ”Mergem pe nucleul dur de pensionari obsedați de măriri de pensii, și pe foștii comuniști și securiști, care votează cu PSD în speranța că odată și-odată o să ne unim iar cu rușii”, a declarat Dragnea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 februarie 2016 07:34
Citește mai mult despre: alegeri Dragnea frauda Gabriela Firea PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult