Dragnea nu minţea când a spus că mitingul de sâmbătă a fost mitingul mic. Probele foto demonstrează fără dubii că la Glina a avut loc duminică un miting imens, cu peste 3 milioane de oameni, care au lăsat în urmă un munte de gunoaie, dovadă a trecerii lor prin Capitală.

glina_miting_psd.jpg “Dacă la 180.000 de pesedişti au rămas atâtea peturi şi gunoaie în Piaţa Victoriei, după mitingul de la Glina putem concluziona că PSD va rămâne la putere cel puţin 1000 de ani în această ţară, pentru că au o organizare incredibilă. Nici nu i-am văzut, dar e clar că au venit, au demonstrat paşnic, au lăsat 174.000 de tone de gunoi şi au plecat”, spun analiştii de la REBU.

Mitingul de la Glina nu e unic. Vin tot mai multe informaţii din teritoriu, cum că şi în alte judeţe ar fi avut loc astfel de mitinguri, inclusiv pe un vârf de munte din Pasul Tihuţa, unde au apărut subit tone de gunoaie, deci şi pe acolo au trecut pesediştii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 11.06.2018 15:00 Politic

National Cinematografic