PSD și PNL s-au apucat deja de furat, să aibă bani de Black Friday

Încă nu s-a semnat protocolul alianței PSD-PNL și nici măcar nu au un premier nominalizat, dar deja s-au pus pe treabă. Pesediștii și liberalii au furat azi câte 1 milion de euro de ministru, că acuș vine Black Friday și nu vor să rateze ocazia.

Reprezentanții ambelor partide, pe care îi vom numi de aici înainte libesediști, spun că e tardiv să se apuce de furat după învestirea guvernului, adică pe la 1 Decembrie: ”Până atunci se dau toate vilele bune”, a comentat un libesedist, căruia îi curgeau bale când se gândea la guvernare. Evident, nu va fi uitat nici Iohannis, care va primi un comision baban cu care poate să-și ia câteva sejururi în afara țării la prețuri excelente.

Hoția de azi a fost aplaudată în Birourile Politice ale celor două partide de corupți: ”Modul în care am colaborat azi trebuie să devină un model pentru felul în care vom guverna de acum înainte. Haideți să nu lăsăm diferențele ideologice să umbrească pofta noastră de bani nemunciți”, a declarat strategul politic libesedist Vasile Dîncu.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
10 noiembrie 2021 11:18
Citește mai mult despre: Black Friday hoți iohannis PNL PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult